Keukenspuiterij

In diverse kleuren en verschillend glansgraden

Keuken spuiten

Heeft u een keuken die nog prima volstaat, maar wilt u wel eens een andere kleur?

Wij spuiten veelvuldig keukens over in diverse kleuren en verschillend glansgraden. De verf die wij gebruiken is kras- en slijtvast, bestand tegen chemicaliën, ringvast, kleurvast en niet vergelend.

In onze spuitcabine met infra rood droging, spuiten wij uw keuken stofvrij en door de infrarood droging, kunnen wij uw keuken weer snel aan u afleveren.

Folie keuken spuiten

Heeft u een keuken die nog prima volstaat, maar waar de folie van loslaat en wilt u wel eens een andere kleur?

En is bv. de garantie verlopen en de keukenleverancier heeft geen oplossing voor u?

Wij spuiten veelvuldig keukens over waarvan de folie loslaat. De folie en lijmresten verwijderen we, spuiten de frontjes in de spuitplamuur, schuren alles grondig en beginnen daarna weer met het opbouwen van het verfsysteem.We kunnen de keuken spuiten in diverse kleuren en verschillend glansgraden. De verf die wij gebruiken is kras- en slijtvast, bestand tegen chemicaliën ringvast, kleurvast en niet vergelend.

In onze spuitcabine met infra rood droging, spuiten wij uw keuken stofvrij en door de infrarood droging, kunnen wij uw keuken weer snel aan u afleveren.

Thuis op locatie spuiten

Bij u thuis op locatie kunnen wij desgewenst ook de vaste onderdelen voor u spuiten of schilderen. Tevens kunnen wij uw frontjes demonteren en weer monteren na het spuiten. Geef dit aub aan bij het offerte formulier, dan houden we hier rekening mee.

Voor een gerichte prijsopgave hebben wij een zo goed mogelijk beeld nodig van de situatie van uw keuken. Graag maken we dan ook een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken en u goed te adviseren.

Wij hebben een eigen meubel haal- en brengservice.

Haal- en brengservice

Wij hebben een eigen haal- en brengservice. Voor grote partijen meubilair, hoge kasten, deuren of bv. plaatmateriaal, hebben wij een Volkswagen Crafter met stahoogte. Als u dit aangeeft in uw aanvraag, dan houden we hier rekening mee. Wij werken vanuit de keukenspuiterij voornamelijk in Noord-Holland, in de regio Alkmaar, Bergen NH, Schoorl, Egmond, Castricum, Heerhugowaard en Heiloo.

Contact opnemen

Vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten.