Interieur spuitwerk

Thuis op locatie spuiten

Interieurspuitwerk

Interieur spuitwerk

Op locatie spuiten wij al uw wanden en plafonds en ook alle houten bouwonderdelen zoals deuren, kozijnen, trappen, plinten, aftimmeringen, balkenplafonds, etc., etc.

Wanden en plafonds

Alle wanden en plafonds werken wij op de juiste manier voor.

We schuren eerst alles licht op, voeren kleine reparaties uit indien nodig, kitten alle open verbindingen en spuiten alles dekkend in een schrobklasse 1 latex. Alle kleuren zijn mogelijk.

Deuren, kozijnen, trappen, plinten, houten aftimmeringen, etc.

Alle houten bouwelementen die zich in uw huis of project bevinden kunnen wij spuiten in een watergedragen lak. We kunnen alle kleuren spuiten in zowel mat, zijdemat, zijdeglans en hoogglans. We werken alles netjes voor zoals dat ook gebeurt als we op de traditioneel manier zouden gaan schilderen. Daarna plakken we alles af en spuiten het houtwerk 2 keer in een dekkende kleur die u wilt. De onderdelen die wij mee kunnen nemen naar onze werkplaats, spuiten we in onze spuiterij. Nadat alle vaste bouwonderdelen zoals kozijnen, deuren, trappen etc. gespoten zijn en ook de wanden en plafonds klaar zijn, brengen wij de deuren en plinten weer netjes gespoten terug en kunt u genieten van uw fris gespoten woning of project!

Vloeren spuiten

Wij kunnen ook uw vloer spuiten in een watergedragen lak. Zowel dekkend als transparant in bv. een Skylt lak. Het mooie van een vloer spuiten is dat er nagenoeg geen aanzetten zichtbaar zullen zijn en dat u elk gewenste kleur kunt kiezen. De verf is slijt- en krasvast en niet vergelend. Als u vloer al een keer gelakt is, dan kunnen wij deze voor u opschuren en verder behandelen. Alleen als uw vloer in bv. Een olie of de was staat, dan moet deze vakkundig geschuurd worden door bv. een parketschuur bedrijf. Dit kunnen wij helaas niet zelf verzorgen, maar hebben genoeg vakkundige binnen ons netwerk die dit kunnen doen voor u.

Contact opnemen

Vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten.