Hotel Boschlust Bergen

Hotel Boschlust Bergen

Hotel Boschlust is in 2019 volledig gerenoveerd. Wij hebben voor de opdrachtgever ook al het schilderwerk aan de buitenzijde mogen verzorgen. Heel veel details in de houten bouwelementen maakte dit een behoorlijke uitdaging voor Verfspuiters.

Jacob Hooij

Het bedrijfspand van Jacob Hooij BV aan de Rijksweg in Limmen was wel eens aan een opknapbeurt toe. De damwandproefielen aan de buitenzijde waren helemaal verkleurd. Door een elastische acrylaat dispercie erop te spuiten, is het voor jaren weer beschermd en ook minder gevoelig voor verkleuring etc. de hoogglans panelen aan e voorkant bij het kantoorgedeelte en de nieuwe witte letters, maken het geheel tot een pracht strak en modern bedrijfsgebouw. Weer helemaal van deze tijd!

Villa Zeeweg Bergen aan Zee

Deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa zie je meteen bij binnenkomst aan je linkerhand in Bergen aan Zee. Het was een hele uitdaging, maar het buitenschilderwerk hebben wij in de zomer van 019 uitgevoerd. Prachtige klus!

Skiclub Il Primo

Il primo in Bergen had een grote onderhoudbeurt nodig! Al het houtwerk buiten hebben we opnieuw op de traditionele manier geschilderd. Dus met de kwast!

Architectonisch gebouwde villa Eeuwigelaan Bergen

Deze villa op de eeuwigelaan in Bergen die gebouwd is in de vorm van de letter “K” hebben wij volledig aan de buitenzijde ontdaan van alg en schimmelvorming. Daarna ingekleurd en vervolgens beschermd met een op Nano technologie gebasseerd product ter voorkoming van algvorming. De prachtige houtkleur zoals hij was tijdens de nieuwbouw, is nu weer terug en kan weer jaren mee.