Hotel Boschlust Bergen

Hotel Boschlust Bergen

Hotel Boschlust is in 2019 volledig gerenoveerd. Wij hebben voor de opdrachtgever ook al het schilderwerk aan de buitenzijde mogen verzorgen. Heel veel details in de houten bouwelementen maakte dit een behoorlijke uitdaging voor Verfspuiters.

Luxe vrijstaande villa Buerweg Bergen

In deze prachtige, in Kempische stijl gebouwde vrijstaande villa op de buerweg in Bergen hebben wij al het spuit- en schilderwerk mogen verzorgen zowel binnen als buiten. Robuuste eiken balken, deuren en bouwelementen, gecombineerd met strak stuk- en spuitwerk.

Willem Alexanderschool

Op de Willem Alexander school in Bergen hebben we onlangs alle gangen en de aula gespoten en geschilderd. De houten schroten plafonds waren bruin, de stalen constructie blauw en zijn nu fris wit gespoten. Ook de stalen trap hebben we gespoten in een kras- en slijtvaste lak.

Villa Sans Sourci Hoflaan Bergen

Het voormalige hotel aan de hoflaan heeft nieuwe eigenaren gekregen! Volledig geronoveerd, een bijgebouw aangebouwd, tuin vernieuwd en “Sans Sourci” straalt weer in al zijn praal en pracht! Al het schilderwerk binnen en buiten hebben wij mogen verzorgen. Een van onze mooiste opdrachten!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen