Ervaringen van klanten

Mandy

In December 2020 hebben we onze vanille kleurige keuken laten spuiten in de kleur pigeon van Farrow & Ball. We zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De keuken was nog in prima staat maar we waren uitgekeken op de kleur. Hier en daar lichte beschadigingen, geen probleem voor de mannen. De keuken is weer als nieuw.

Grote plussen vonden wij de prettige communicatie; Snel handelen en woord is woord, afspraak is afspraak.

Wij komen zeker een keer terug voor andere werkzaamheden en zouden het zeker aanraden om je klus door deze professionals te laten doen!

Ton

Super werk geleverd! Doordat ze met een groot team kwamen, konden we weer snel verder met de overige bouwwerkzaamheden zoals de vloer, raambekleding en inrichting. Mooi en glad spuitwerk van top kwaliteit.

Keetje

Keuken ziet er weer als nieuw uit. Prettige mensen om in je huis te hebben , netjes werk . Wat er gezegd wordt , wordt gedaan.
Ik zou ze zo weer een opdracht geven.
Dank jullie wel!

Margo

Onze 30 jaar oude keuken weer als nieuw, mooi gespoten en op locatie geschilderd. Niet alleen strak werk geleverd, maar ook strakke afspraken. Fijne samenwerking met Verfspuiters Bergen. Een aanbeveling waard !!! Top werk geleverd, chapeau!

Dion

Zeer tevreden! Goede communicatie, goed advies, vriendelijk personeel en vakwerk geleverd. Onze 22 jaar oude keuken ziet er weer mooi strak uit. Ook de nazorg is uitstekend te noemen; waar wij nog wat imperfecties zagen, werd alsnog in perfecte staat gebracht. Al met al, uitstekende kwaliteit voor een goede prijs Ik kan Verfspuiters.nl dan ook zeker aanraden.

Paula

Onlangs heeft Verfspuiters onze 23 jaar oude keuken een facelift gegeven. We zijn heel blij met het resultaat! De planning verliep volgens afspraak. Alle keukenfrontjes zijn in de werkplaats voorbehandeld (o.a. kiertjes tussen de panelen gedicht) en bespoten. De frontjes zien er weer als nieuw uit! De medewerkers op locatie waren uitstekende vaklui en zeer plezierig in de omgang. Tijdens de werkzaamheden thuis kwam eigenaar Sander dagelijks even langs om te kijken of alles naar wens verliep. Kortom, ik kan Verfspuiters uit Bergen-nh van harte aanbevelen.