Nieuws!

Innovatieruimte Museum Nemo Amsterdam

Afgelopen jaar hebben wij een innovatief project bij Museum Nemo afgerond.


Het betrof de innovatieruimte op de 4e verdieping van het markante Nemo gebouw aan de Oosterdok te Amsterdam.


De uitdaging was voor ons het spuiten van de 14 mtr hoge schuin oplopende wanden. Tevens hebben wij de binnenkant van de kozijnen gespoten en de buitenkant van de kozijnen op traditionele manier geschilderd.

Duurzaamheid en innovatief waren voor museum Nemo belangrijke aspecten die toegedient moesten worden tijdens de uitvoering van het project. 


Zo hebben wij samen met Sikkens gekozen voor Sikkens Alphacryl plafond, een verf met een lange open tijd die de zuiging van de spaqwanden tegen moest gaan en tegelijkertijd duurzaam is bij toepassing op plafonds en wanden waarbij een hoge belastbaarheid van wordt geeisd.

Het spuiten van de kozijnen hebben wij met Sikkens BL easy spray uitgevoerd. Een watergedragen verspuitbare zijdeglanslak met een hoge krasvastheid, dekkracht en perfecte vloeing.

 

Het schilderen van de buitenkozijnen hebben we met Sikken SB plus geschilderd. Deze hoogwaardige alcydverf van Sikkens heeft de duurzame eigenschappen die op dit soort objecten wordt verwacht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tot 30% sneller en voordeliger dan het traditionele schilderen!


Verf, latex, verfspuiter, verfspuiters, latexspuiter, latexspuiters, verfspuitbedrijf, spuitwerk, spuitwerken, spuiters, spuiter, spuitbedrijf, lakspuiters,  schilderbedrijf, schilder, schilders, schilderwerk, schilderwerken, schilderen, huisschilders, huisschilderplan, huis, stucwerk, spakwerk, stand, standschilders, standschilderbedrijf, stands, lak, lakken, lakverf, offerte, Easyspray, S2U Nova Spray, Sikkens, Sigma, afplakken, specialisten, specialisme, vakmanschap, keurmerk, wanden, plafonds, deuren, kozijnen, kleuren, M2, vierkante meters, z.z.p’ers

Website ontwikkeling Joris Bleeker